Private Cloud

Mediam Private Cloud on yrityksen sisäinen pilvipalvelu, joka tuotetaan Mediamin palvelinkeskuksista. Yksityisen pilvipalvelun kapasiteetti on erotettu muusta pilvestä, jolloin ympäristön mukautuvuus asiakkaan tarpeisiin voidaan nostaa aikaisempaa korkeammalle tasolle.

Yhteydet pilvipalveluun luodaan julkisen verkon kautta, asiakkaan käyttöön varatun MPLS-yritysliittymän kautta tai suojatun VPN-yhteyden kautta. Näin asiakas voi hyödyntää palveluita yksityisestä pilvestä kuin omasta konesalistan ja keskittyä täysin omaan ydinliiketoimintaansa.

-Palvelu kiinteällä kuukausimaksulla vähentää ICT-kustannuksia
-Maksimoitu käytettävyys
-Maksimoitu tietoturva
-Turvattu toimintavarmuus
-Tarjoaa automatisoidun provisioinnin tarjoaman kustannustehokkuuden

Enterprise Cloud

Mediam Enterprise Cloud on pilvipalvelinratkaisu, joka tarjoaa toimintavarman ja skaalautuvan ympäristön palvelinpalveluiden tuottamiselle. Enterprise Cloud tuotetaan palveluna, jossa asiakas maksaa vain käyttämästään kapasiteetista.

-Skaalautuu tarpeen mukaan
-Mahdollistaa käytön mukaisen laskutuksen
-Tarjoaa automatisoidun provisioinnin tarjoaman kustannustehokkuuden

Streaming Cloud

Mediam Streaming Cloud on alustaratkaisu, joka tarjoaa valmiin alustan digitaalisen median jakeluun. Palvelun avulla voidaan tehdä tapauskohtaisia tai jatkuvia reaaliaikaisia lähetyksiä tai arkistoida suuriakin mediamääriä ondemand-pohjaista käyttöä varten. Skaalautuva ratkaisu mahdollistaa kustannustehokkaan alustan ja maantieteellisen hajautuksen, jolloin saavutetaan häiriötön ja kustannustehokas kokonaisratkaisu. Streaming Cloud tukee alan yleisimpiä standardeja tarjoten reaaliaikaisen muunnoksen eri päätelaitteille ja käyttäjäryhmille.

-Tukee yleisimpiä standardeja
-Skaalautuu tarpeen mukaan
-Mahdollistaa käytön mukaisen laskutuksen