VPN-yhteydet

Tuotamme asiakkaalle suojatut VPN-yhteydet käyttäen ipsec vpn-yhteyksiä. VPN-yhteydet voidaan toteuttaa asiakaskohtaisina vpn-yhteyksinä tai site-to-site -tyyppisenä asiakasverkon kattavana toteutuksena.

SSL-VPN

SSL-VPN -palvelu mahdollistaa turvatut etäyhteydet julkisesta verkosta asiakkaan palveluverkkoon ja tietojärjestelmiin. Hyvin yhteensopiva SSL VPN -palvelu toteutetaan SSL protokollalla (Secure Sockets Layer), jolloin toimintavarmuus on korkea erilaisissa verkko- ja selainympäristöissä.
Vahvan tunnistamisen ratkaisut

Liikkuva työ, mobiilit laitteet, web-sovellusten ja pilvipalveluiden hyödyntäminen sekä etäyhteyksien ottaminen yrityksen verkkoon asettaa yrityksen kriittisen tiedon suojaamiselle uusia haasteita.
Perinteiset turvaratkaisut ja staattisiin salasanoihin tukeutuvat käyttäjätunnistuksen ratkaisut eivät enää riitä turvaamaan tietoja tai mahdollisimman tehokasta työskentelyä.

Vahvan tunnistamisen palvelu mahdollistaa organisaation vahvan käyttäjätunnistuksen eri palveluihin ja etäyhteyksiin.

Ratkaisu tarjoaa tunnistustapahtumien ja pääsyoikeuksien hallinnan useilla eri tekniikoilla, mukaanlukien varmenteet ja vaihtuvat OTP-salasanat.

Ratkaisun avulla voidaan tarjota vahva käyttäjätunnistus ja luotettava pääsynvalvonta yrityksen verkkon, VPN-yhteyksiin sekä sisäisiin tai julkisiin pilvipalveluihin.