Mediam Oy yrityksenä

Olemme kasvava suomalainen asiantuntijayritys, joka kehittää vaativia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Työskentelemme joustavassa ja matalassa organisaatiossa, jossa osaamiseen kannustava ilmapiiri ja positiivinen asenne ovat vahvasti esillä ja jossa henkilöstöä kannustetaan henkilökohtaiseen kasvuun.

Merkkinä vahvasta liiketoiminnan jatkuvuudesta sekä tunnustuksena innovatiivisisesta ja kestävästä kehityksestä Mediam on saavuttanut parhaan luottoluokituksen (AAA) ja valittu Suomen Vahvimmaksi yritykseksi vuodesta 2009 alkaen.


Yrityksen arvot


1. Mediam kunnioittaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan ja pyrkii heidän kanssaan pitkäjänteiseen, virheettömään ja molempia osapuolia kannustavaan yhteistyöhön.

2. Mediam suhtautuu asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa rehellisesti sekä kunnioittaen ja ottaa huomioon heidän tarpeensa.

3. Mediam kommunikoi avoimesti, rehellisesti ja ymmärrettävästi.

4. Mediam toimittaa asiakkailleen luotettavasti ja täsmällisesti kilpailukykyisiä ja virheettömiä tuotteita ja palveluita.

5. Mediamin henkilöstö kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa sekä yksilöinä että ryhmänä ja täyttää aina sovitut sitoumukset täsmällisesti ja luotettavasti.

6. Mediam luottaa toiminnassaan puhtaisiin, avoimiin ja rehellisiin menettelytapoihin.

7. Mediam kehittää jatkuvasti omaa asiantuntemustaan ja samalla vahvistaa liikekumppaneidensa asiantuntemusta. Mediam tekee yhteistyötä sellaisten liikekumppaneiden kanssa, jotka kunnioittavat edellä kuvatun kaltaisia eettisiä liiketoiminnallisia periaatteita.